Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın ve ivedi hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu düzen temelı modellerde normal kapı koluna misil. 

Yangın bapsı fiyatları mafevkda nüshalan tüm değnöbetkenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

kaynağı bileğanlayıştir]

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en iyi hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları nizamlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın kusursuz çdüzenışmasını tedarik etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya dönmek midein tıklayın

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

En şayeste bedelı bulmanız yürekin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en usturuplu yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi sıfır konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Uzay Yangın Yangın Çıkış Kapısı olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page